Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla framför dig!

Sitter här stilla framför dig

Värmen är härligt skön

Jag bara ler .......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-18 16:20



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja nu e jag tebax
Till dina vackra underbara ord
2013-05-19

  Lindha W Gustavsson
Precis så kan det vara, att enbart tyst sitta nära någon man håller av, så är det du har så rätt!
2013-05-19

  Maj-Lis VIP
Med ett vackert oemotståndligt leende
2013-05-18

  Angel of love
Att se nån le är underbart.
2013-05-18

    ej medlem längre
Ett varmt leende säger mer än ord...
2013-05-18

  själensfrihet
Fint
2013-05-18

  Ninananonia VIP
Det är bra :)
2013-05-18

  Rise Little One
Undrade vad du hade i ditt inre just då?
2013-05-18

  Maiah VIP
en nära och varm stund...fint
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin