Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller "grill Os"


Grillos

Grannarna har fått sommar yra
fläskar på grillen
och inte
tycks de veta veta vad de gör

Grilloset slingrar sig över takåsarna
utan att knacka på,
rämnar oset

tränger sig på likt en objuden gäst
nästlar sig in, stannar kvar
präglar tapeten
dövar näsan
skapar begär

ty

Grill - oset stiger likt röksignaler över bostadsområdet

- kanske är det bara, avundsjukan som gör sig gällande
för jag får ju inte grilla på min balkong -



begränsas av en förbannad hyresrättsbalkong


men kolnad mat smakar ju inte särdeles gott
är mycket godare med: vällagad pasta Bolognese




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-18 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t