Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglars väg

är inte här -
kanske där?

inte här.

här är jag, ensam
utan dig,
ensam.

flera mil bort är du,
utan mig,
men värst är
att jag är här,
utan dig!

änglars väg,
är inte här -
men kanske där?

långt borta från mig,
är du,
utan mig
ensam.

och änglarnas vindpustar
för dig hit,
varje helg.


tack för det!




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t