Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla stund som blommar!

Kan du se oss här?


 


 kom hit låt oss värmas gott


 krama om mig  varmt


 


Se djupt in i mina ögon,viska ljuvt vad du känner


Kyss mig sedan ömt


 


Låt sinnena dela livets frukter


Njut av den lilla stund som blommar


 


Här och just NU!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-19 11:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varm längtan...
2013-05-20

  Angel of love
Längtansfullt.
2013-05-19

    ej medlem längre
En stund att längta till.
2013-05-19

  Ninananonia VIP
Full av längtan..
2013-05-19

  själensfrihet
Så fantastiskt vacker Kram
2013-05-19

  Maj-Lis VIP
Underbara stunder
2013-05-19

  Rise Little One
Ljuvliga stunder...
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin