Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flesh to flesh!

Flesh to flesh


Body to ashes in hot passion blues


 


The way out is so close


Yet so far


 


Stripped and bare naked


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-19 11:40



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Fint och innerligt.
2013-05-19

  Rise Little One
passionerad och varm text.
2013-05-19

  Angel of love
Man känner åtrån i orden.
2013-05-19

    ej medlem längre
Den sinnligt vackra hettan.
2013-05-19

  Ninananonia VIP
Passionerat..
2013-05-19

  själensfrihet
Välskriven och bra! Kram
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin