Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Sårad
Sårad
Sårad.....
Hur många gånger ska jag säga det tills du förstår???
Sårad
Sårad
Börjar du förstå?
Sårad
Sårad
Du har gjort det igen.
Börja lära dig dina misstag!
Blir så trött
Sårad
Sårad
Hur många gånger till hade du tänkt göra det??
Hundra?
Tusen?
Tills jag är helt slut och förstörd?
Mitt hjärta har du för längesen men vill du slita itu hela min kropp``?
Sårad
Sårad
Börja FÖRSTÅ!

........................................................(snälla?).........................................




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand