Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt varm!

Känner mig härligt varm

Tänker på någon Speciell ;) <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-19 16:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert i både text och bild
2013-05-20

    ej medlem längre
Hon vill pussa på dig lite överallt! :)
2013-05-20

  Maj-Lis VIP
Den som fick vara hon *ler*
2013-05-19

  Piann VIP
Oj, både bild och text
andas värme :-)
2013-05-19

  Rise Little One
Oj, hoppas någon Speciell tänker också på dig ;)
2013-05-19

  agneta pichler
wow..

sikken kille ;)

hon känner
nog din värme..

2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin