Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen om


En ny tid




Står vid ett vägskäl i livet
dagdröm och nattdröm vävs
sakta samman

Stillestånd

Evigheten låter mig ana ljuset
långt där borta vid
vägens slut

Väntan

Trycket över bröstet vill ej lätta
osalig är röran i sinnet som
ständigt skaver

Längtan

Insikter som får mig att sakta att vakna
och se flätan av möjligheter som
finns i livet

Nu är det dags
jag måste välja väg



Min väg..




Helena 2013-05-20




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-20 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fin och klok insikt
vi måste alla välja
vår väg....
2013-06-21

  Lars Hedlin
JA just så..mycket fint ;)
2013-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...vi måste alla välja vår egen väg...fint...
2013-05-20

  stig wikman
Vackert Helena .
Jag är säker på att
du hittar den rätta
vägen .
SOMENDRÖM.
2013-05-20

    ej medlem längre
Så berörande vackert du poeterar ...
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW