Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vemod!

Ett vemod som strömmar fram


en själ I sorg, en längtan så stor


 


Framknuffad som vandrande symboler


jag vet att vi skall segra till slut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-20 15:45



Bookmark and Share


  Sunlight
mycket berörande skrivet
2013-05-21

  Nina.H
"Framknuffad som vandrande symboler"
är så talande..mycket fint!
2013-05-21

  Magica VIP
Smärtsamt, berör.
2013-05-21

  agneta pichler
sorgligt längtansfullt
Bra skrivet
2013-05-21

  Carina Bendix
Hoppfullt slut..
2013-05-20

  anits VIP
Mycket starkt och gripande skaldat
2013-05-20

  Angel of love
Stark sorgsen text.
2013-05-20

  Palett
Sorgsen text som berör !
2013-05-20

    ej medlem längre
Gripande är dina ord att läsa.
2013-05-20

    ej medlem längre
Ord som gör ont att läsa.
2013-05-20

  Federico Romano
Skulle gärna se mig på häst spetsa alla som gjort mig illa på min Lans, men fan va lång den skulle vara om dom skulle svepas i ett svep..
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin