Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra älskade ängel!

Vackra älskade ängel, ser dig framför mig och blir uppfylld av värme


så vacker har jag aldrig aldrig sett dig förr


 


Kan känna varje linje av din varma kropp


Kan förnimma varje beröring från dig


 


Jag blundar och känner en svag vind mot mitt ansikte


Framför mig står du vackert och blåser värme i mitt nakna frusna tillstånd


 


 


Önskar att jag kunde stanna tiden


så att vi kunde ge varnadra det vi så gärna behöver


 


Vågar du ta det kliv som förenar ord och handling?


Kanske vi då får ett slut på de eviga sökandes längtan?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 2158 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-20 15:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så vackert och kärleksfullt!
2013-05-25

  Nina.H
En kärleksängel..som jag hoppas
du får.. Fint skrivet!
2013-05-21

  Carina Bendix
Jättevacker text!
2013-05-20

  anits VIP
Mycket fint och kärleksfullt skaldat
2013-05-20

  Angel of love
Väldigt vackert och ömt.
2013-05-20

    ej medlem längre
Fint Lars ..
2013-05-20

  Siggesdotter
Så vackert skaldat om längtan efter "din ängel"
2013-05-20

    ej medlem längre
En underbar text!
2013-05-20

  Rise Little One
Mycker bra frågeställning
2013-05-20

  Tess74
Fint och ömt frågande
2013-05-20

    Dan Myrbeck
Gillar när en dikt inte bara innehåller
svar, utan även frågor.
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin