Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Figaro ropar !

Figaro ropar 

tyst allt ekar

 

Trägtar kärleks sorg

längtan stor

 

Behöver inte sluta i tragedi

utan kyssen tar istället varmt vid

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-20 17:29



Bookmark and Share


  Nina.H
Tycker den här var fin..
2013-05-21

  anits VIP
Vackert och varmt skaldat
2013-05-20

  Angel of love
Längtansfullt.
2013-05-20

    ej medlem längre
Vackra varma ord.
2013-05-20

  Federico Romano
Figaro
Figaro
Det var länge sen lyssnade den operan..
2013-05-20

  Piann VIP
Du skriver så vackert
om värmen och kärleken
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin