Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koncentration

Du kisar fast mig. Jag erkänner mig besegrad.

Vi tvinnar en tråd av förbjudna tankar och

 binder fast våra händer. Tystnar i den

smala glipan. Där öppnar sig

 

allt på nytt.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
right, said FRED

(metafor)
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin