Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead boiling!

Dead boiling turns my feelings down

wish I could make it better

Love life after all

The feelings in me unmoved

Would give you my innermost and more

The feeling for you is strong

Inviting your soul with tender kisses

Heaven is our home




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-21 06:03



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Berörande..
2013-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...
2013-05-21

    ej medlem längre
Love it!
2013-05-21

    ej medlem längre
bra skrivet!!
2013-05-21

  Angel of love
Öm och fin text!
2013-05-21

  Rise Little One
Love in many aspects...
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin