Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalen i tystnaden



Ett telefonsamtal

kan förändra världen.


Stämma till eftertanke.

Få oss att inse....





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-21 11:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2013-05-22

  Lärling
Ja, telefonsamtal kan verkligen förändra livet, både på gott och ont.
2013-05-21

    ej medlem längre
så är det.. om telefonsmtal
2013-05-21

  Maj-Lis VIP
Bra
2013-05-21

    ej medlem längre
Känns igen - känns igen! Bra!
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP