Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impact


Finns det bara fasa i det okända?
En nedräkning mot ett fall bakåt?
Förklara? Förklara? Förklara?

Inte

Orden dras ut
I ett mörkerlindat bortom 
Ingen dans
Inga drömmar

Stegen som stannar
Just på kanten
Bär inga spår

Av människan





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-21 12:26



Bookmark and Share


  Nanna X
som en dans vid avgrunden.
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP