Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
befria kärleken


Du där inne



Inne i ditt stålpansar
Finns en stålkula.
Inne i din stålkula
Finns en stenmur.
Inne i din stenmur
Finns kärlekens flamma.
Det är bara du som
Kapslar in den.










Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-21 17:16



Bookmark and Share


  Nina.H
Må stenen spricka och stålet
smälta av kärlekens heta låga..
Fina tänkvärda rader!
2013-05-27

  Siggesdotter
Det var en stark dikt med ett enormt innehåll i sin korthet. Applåder!
2013-05-23

    ej medlem längre
Dina ord berör djupt.
2013-05-21

    Paul Kedzie
Perkele vad bra!!!!


och tyvärr sant, för alldeles för många
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa