Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig med ömhet!

Ensam som ett udda korn i sanden

jag ser mig genom den starkes kropp

 

Jag älskar dig för den du är

Se mig med ömhet

 

Kärleken bor här 

bli kvar i min dröm

 

 Låt oss vakna tillsammans i ljus

och viska ömma ord i vällust




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-21 19:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Väldigt vackert skrivet!
2013-05-22

  anits VIP
Vackert och magiskt skaldat
2013-05-21

  Angel of love
Vackert och ömt, tillsammans med sin kärlek.
2013-05-21

    ej medlem längre
Ord med magi.
2013-05-21

  Rise Little One
En vacker dröm...
2013-05-21

    ej medlem längre
Vacker
2013-05-21

  Anya VIP
Ja men visst. Har man kommit dithän har man kommit långt.
2013-05-21

  Federico Romano
Vacker dröm min vän..
2013-05-21

    ej medlem längre
Underbara ord fulla av mjuk sensualism.
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin