Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SVENSKA MODELLEN

I Sverige
är det väl spisen
som blir skadeståndsskyldig -
om någon råkar lägga
händerna på en platta
och bränna sig.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström