Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Blyga förgätmigej

Gud har en särskild plan för Dig
Du högkänsliga lilla blyga förgätmigej
Ditt liv är ingen dans på en blommande äng
För ingen ser Dina blommors skönhet
Gömd under färgsprakande högmod
Bortglömd med en empati till lidandets gräns
Där stormar får Dig att tro att Du ska dö
Men som får änglarna att vilja stå vid Din sida
För Din vänlighet har en förmåga att beröra















Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-22 13:27



Bookmark and Share


  stig wikman
BEAUTIFUL
Även du kan
beröra.
LOVE.
2013-05-31

    ej medlem längre
du skriver fint min vän..
2013-05-25

  Alva Johnsson VIP
En vacker knippa ord: Förgät mig ej
2013-05-24

  Lars Hedlin
JA en mycket vacker blomma....
2013-05-24

  Nina.H
En särskild plan för en särskild
blomma!
Må den infrias!
Vacker poesi!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP