Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymde


Rymde

In i mitt parallella universum
landade
sov i trygga vrår
luktade
på gräset, mossan
andades
under de kurviga träden

ni ropar, ni skriker
ignorera

bildade mig ett bo
i en låda
den var trygg
hade hittat hem
hade rum, hade tid

äventyren avlöste varandra
inga knutar, inga stenar skavde

men något kröp under skinnet
något ville tillbaka
lockade falskt

ni hade trampat på mina vägar
grusat alla drömmar
10 år av svunnen tid
men jag är den samma

I andra universum andas jag







Fri vers av Sara Raimosson
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-22 13:35



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
vackert
2013-05-22

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna ...
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson