Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lättar från stolen och svävar fritt


Ditt underbara vara

Nu blev jag svarslös som inte brukar ske så ofta. Jag blev både kall och varm, måste nog hämta en kofta. Tänk att verkligheten överträffar dikten men kan ju diskuteras här där verklighet är dikt och vice versa. Kindernas hetta påminner mig om dig och får mig plötsligt att lätta från stolen och jag svävar fritt. Ditt underbara vara är otroligt och så roligt att jag knappt kan skriva och knappt kan smälta vad jag tror är så men måste nog bedyras ändå.




Fri vers av wildah
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-22 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah