Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosentaggar

Jag plockade en ros i natt





Det ekar tomt
Öde till svar
Det gör ont

Bara taggarna kvar




Fri vers av Lars VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars VIP