Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam i natten, ensam i min dag
Ligger här, drömmer dig hit ett tag
Vill inte somna, vet att jag saknar
Drömmen om dig när jag vaknar




Fri vers av Lars VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-05 19:12



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Ah romantisk!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars VIP