Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att väcka

Sjung till mitt hjärta en kärlekens sång
Sjung den sakta, gång efter gång

Döv utav alla hårda ord, blind efter alla tårar
Stum utav allt jag svalt, så snälla du som vågar

Sjung till mina sinnen en kärlekens sång
Sjung den högt, gång efter gång




Fri vers av Lars VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars VIP