Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har gått ett år i dag


Det var så tungt

Det var så tungt att packa och gå
Du ropade åt mig att, stick
Det var så tungt att lämna dig då
Du grät ju så när jag gick

Det är så tungt att säga dig nu
Det var så nödvändigt och rätt
Det är så tungt att säga dig nu
Det blev så befriande och lätt




Fri vers av Lars VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-03-05 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars VIP