Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns bara en sak som jag hungrar efter.


Hunger

Jag hungrar efter dig
Det är den enda hunger jag känner nu mera
Doften av mat, godis, kakor bara äcklar
Men inte doften av dig
Insuper din doft
Vill gå närmre
Trycka mig mot dig
Stilla min hunger




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-22 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, visst kan det vara så med doften av den man åtrår, den får en att hungra efter omfamnande närhet.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Cerulean