Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villebråd i bur!

Känner mig instängd

som ett fångat Villebråd i en bur

 

Har hamnat i ett ekorrhjul

som spinner snabbare och snabbare

 

Väggarna närmar sig mer o mer

snart är luften slut

 

Allt som blir kvar är ett krossat skal

blir bemött med en verbal käftsmäll

 

Visst är det skönt att bli älskad

man ska vara taksam kåt och snäll

 

Nej jag har inte gjort ett dyft

 

Bara klivt upp kl 5 sen hem kl 17

när man väl är hemma fixa gårdagens disk

 

Ut med 3 hundar sen

nej jag är inte trött jag har bara arbetat i 10 timmar

 

Nej jag är inte trött

 

Jag är bara Tacksam kåt och snäll.....

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 05:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det fräser runt dina ord
en boxningskudde kanske vore nåt
eller spela trummor:)
2013-05-24

  bumerang
VEM har tolkningsföreträde i våra liv???
2013-05-24

  Ninananonia VIP
Jobbigt..
2013-05-24

  Carina Bendix
Känns igen..
2013-05-23

  Angel of love
Ångesten känns i din text.
Kram och styrka till dig vännen.
2013-05-23

  Maj-Lis VIP
Tråkigt att känna sej så jagad
2013-05-23

  Rise Little One
Rutinen kan vara en dödsfälla ibland ...
2013-05-23

  Rozsi.kovacs

bravo vilken text Lars
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin