Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just då stod tiden still!

Jag träffade någon som fick min värld åter att sjunga


någon som fick mig att drömma igen


 


Tänker ofta på just dig


hur just vi passar in i helheten


 


Glömmer aldrig bort ditt leende


eller hjärtat som slog extra när jag såg dig


 


Just då stod tiden still


bara för en sekund var alla så vackert


 


Vill smaka vackert på dina smultron läppar


och bära dig vackert hela dagen


 


Vill smälta samman med dina rosenläppar


och leka vilt genom natten


 


Så härligt sen att få vakna på morgonen


och veta att just du finns




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 390 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-05-23 18:09



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Det finns mycket kärlek här.
2013-05-27

  Lindha W Gustavsson
Tjusigt skaldat!
2013-05-26

  Ewelina Mann
jätte varm och vacker läsning, du fångar känslor så snyggt!
2013-05-25

    Birgersdotter VIP
vackert
2013-05-23

  Angel of love
Varmt och kärleksfullt.
2013-05-23

  Destino
Vackert
2013-05-23

  Carina Bendix
Mycket vackert!! Applåder!
2013-05-23

    ej medlem längre
Så fint Lars
2013-05-23

  Chawa VIP
Kärleksljuvt och längtansvackert att läsa...!
2013-05-23

  Tess74
Ömt och fint
2013-05-23

  Maiah VIP
fint med så varma känslor för någon...
2013-05-23

  Rise Little One
en underbar och kärleksfull ballad. Tycker mycket om den.
2013-05-23

    ej medlem längre
Vackra minnen med känslor att spara.
2013-05-23

    ej medlem längre
Som en ljuvlig kärleksballad.
2013-05-23

  Maj-Lis VIP
Skönt att minnas men också smärtsamt
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin