Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hon

Jag driver omkring utan mening nu
jag driver omkring utan mål
och min kropp den försvann i förrgår
den fick så mycket mer än den tål

själv satt jag mest tyst och tittade
när kroppen gick rond efter rond
jag borde kanske ha hjälpt till på nåt sätt
men jag är väl ingen sekond

Jag skötte mest mina grejer jag
och jag saknar alla våra skratt
jag saknar kaffet och den runda bullens tid
och hur Väktarkvällen blev natt

jag saknar henne ibland, min vän
vi var ett, vi var samma sak
när vi åkte på våra kryssningar
himlen var blå som ett tak

och orden dom bara flödade
vi spann historier om plysch och om sten
om Ted Gärdestad och om henne såklart
jag var ögon och hon var ben

jag saknar hennes kropp nu
fast vårt samliv tog slut och dog
jag minns när hon satt vid centralen
jag tog kortet och hon bara log




Bunden vers (Rim) av Erik Markstedt
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 00:28



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jätte vacker och berörande
2013-05-24

    ej medlem längre
Riktigt fin!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik Markstedt
Erik Markstedt