Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt.


Jag gav dig en del av min längtan

Jag gav dig en del av mitt hjärta
jag gav dig en del av min själ
jag lät dig känna en del av den smärta
som jag själv känner allt för väl

och jag vet att det skrämde bort dig
visst vet jag att det är så
men jag ville bara att du skulle se mig
jag ville bara att du skulle förstå

så jag gav dig en del av mitt hjärta
det var en del av min längtan du fick
jag gav dig en del av min längtan
men det var min saknad du bar när du gick




Bunden vers (Rim) av Erik Markstedt
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-25 03:18



Bookmark and Share


  b.c.
riktigt bra!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Erik Markstedt
Erik Markstedt