Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsning

Jag ligger här bredvid dig

och lyssnar till dina ljud

jag vill så gärna röra ditt inre

men når bara fram till din hud




Bunden vers (Rim) av Erik Markstedt
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Markstedt
Erik Markstedt