Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar egentligen mer om tanken på självmord än självmord i sig...


Självmord

Självmord är alltid en lösning
självmord är alltid ett svar
självmord är alltid en väg man kan gå
när man ser vilka vägval man har

Självmord är alltid en kompis
självmord är alltid en vän
och även om han kan försvinna bort
så vet man att han kommer igen

Självmord kan vara som ett rus
självmord kan vara en tröst
självmord kan vara ett hopp om ett slut
och en underbar lockande röst

Självmord kan vara en stillhet
och en längtan, ljuvligt het
och när man allra mest behöver det
en hård och kall beslutsamhet




Bunden vers (Rim) av Erik Markstedt
Läst 1527 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-14 03:15



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Jag förstår tanken och det är bra förmedlat, men jag är en efterlevande av just självmord och för oss blev det ett ständigt straff. / Kajsa.
2013-11-25

    ej medlem längre
Bra text, tror jag förstår, fast håller inte med. Döden är ingen vän i nöden. Det är glädje och liv i överflöd som kan rädda oss från ond bråd död.
2013-11-14

  Kaptenlöjtnant
bra, om ett viktigt ämne
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik Markstedt
Erik Markstedt