Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du var min kudde!

Får jag lägga mitt huvud på dina nakna bröst?

Får jag känna värmen som strömmar i vågor från din hud?

Rytmiska toner av dig kommer till mig

Mjukt och ömt, sammetslent och varmt

Vill du var min kudde för en stund?

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-24 06:06



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Söt, kärleksfull, varm och vacker.
2013-05-29

  Carina Bendix
Vackert och ömt!
2013-05-25

  Alva Johnsson VIP

Kärvänligt och lekfulllt
2013-05-24

  Chawa VIP
Riktigt mjuk och mysig liten dikt - kuddkramar till dig! :)
2013-05-24

  Siggesdotter
Det verkar så mjukt och gosigt så varför inte :-)??? Mysig varm och gullig liten dikt!
2013-05-24

    ej medlem längre
Kramgosigt!
2013-05-24

  Anya VIP
Passande bild och text. Kärleksömt.
2013-05-24

    ej medlem längre
En varm innnerlig kudde...
2013-05-24

    ej medlem längre
Gullig och varm...
2013-05-24

  Rise Little One
Under kärlekens namn, allt är tillåtet kanske ...
2013-05-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
V ara nära
A bsolut kära
R ar ära
A lltid gott det dära...
*********************
Vackert sagt!
2013-05-24

  Angel of love
Gulligt och sensuellt på samma gång.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin