Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt

isande kyla
fryser fast
till is

bildar beläggning
en hinna
av skydd

det är kanske därför
tiden känns så tom
innehållslös

eko




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-24 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t