Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andningsbön





andningsbön
är

ett vackert innebördsord
för mig


jag andas in mig
jag andas ut dig


stämman
viskar

jag tar hand om dig


du är
i ditt sanna
väsen

du är
i

mig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-24 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så i grunden grunden
gottläst skimrande
2013-06-09

  Karin Rosberg
så skön att läsa.........berörd!
2013-05-25

  poetryGirl
väldigt fint
2013-05-25

  Lars Hedlin
The universe is us....
2013-05-25

  Yrre VIP
Ja, underbart, tänk att luften vi andas kanske redan har andats av någon! :)
2013-05-25

    ej medlem längre
meditativt och kärleksfullt.Mycket bra!
2013-05-24

    ej medlem längre
Vackert ju :-)




2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser