Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ saknar så

 

 

i år hörs inte koltrasten 

gården är invaderad av kajor

 

platsen känns glömd

 

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-24 22:57



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
kajorna har inte glömt den, men de är själva de glömda fåglarna
2013-05-31

  catharina.jerbo VIP
precis så. tack.
2013-05-28

  Fredrik P. VIP

Gör dig en utflykt
till Roslagen - här
ekar koltrastens
sång mellan husen!
2013-05-24

  Eva Langrath VIP
Starka känslor av sorg
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth