Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När krutröken lagt sig

Det är enkelt
att skylla på ungdomligt oförstånd
än att se handlingarna som uttryck
för frustration
över en situation
som man inte kan påverka

Man är inlåst i ett fängelse
någon annan sätter agendan




Fri vers av AA VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-25 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP