Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester i sikte

Sommaren har tagit ett stenhårt grepp

Om mina alltför betungande arbetsuppgifter

Som en älskares lockrop

Hans doft uppblandad

Med chefens stränga blick

och den jag blivit

Likasinnade i skamligt möte




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 15:53



Bookmark and Share


  Nina.H
Låter som ett svårt möte..
där båda vill vinna!
2013-05-27

    ej medlem längre
din text andas frihet.. om än begränsad..
2013-05-26

  Alva Johnsson VIP

Lite lockande lite spännande
sommaren framför oss i den ljumma natten.
2013-05-25

  Angel of love
Ja snart får man njuta och samla krafter!

2013-05-25

  Lars Hedlin
En bra och stark dikt!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP