Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Nu ska jag på dans

skjortan struken och godlukten på

Bilen väntar

och jag ser med förväntan fram

Nu ska jag på dans och röra mina lurviga

välja skor med omsorg

jag är balettdansör ikväll

varje steg ska placeras rätt

--

Förväntansfull anländer jag i vårkvällen

medan den kluckande unga åkern skvalpar mot logen

Och jag är lycklig! 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-03-27 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP