Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liljedoft




vem



kan andas liljorna
i hennes handtempel




slutna


tillsynes
bitna



av väder
av tid
av vind



var natt

håller irisbladen hennes händer


helar

läker

självsprickorna





nätterna
vandrar


bitna är vi ej
slutna är vi ej



kyssta av molnens vingar


är vi



vem


kan andas
liljorna i hennes handtempel




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Glasklarvaket vackert!
2013-06-09

  Lars Hedlin
VAckra toner av doft och form
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser