Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke utan handling är lika skadlig som en handling utan eftertanke...


Slut upp - håll käft!

Tänk inte längre på vad
som må vara
rätt eller fel

ta - det som är ditt
skit i andra

gör, fritt
som du vill

bry dig inte om det drabbar fattiga
svarta
gula
fula

roffa åt dig bara

Slut upp - håll käften för fan!

Vi gör som vi vill för att nå den perfekta dan!



tänk inte längre på
vad som är ditt - eller mitt
roffa åt dig bara
allt mitt är ditt

Jag hatar likheter
för de påtalar bara
alla olikheter

låt oss vara
som vi är

Vi
jag
du

människor




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t