Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska - är som att dränkas en droppe i taget

att sakta känna
vattnet tränga sig på
utan att be om lov

att dränka
mig

med din kärlek

är att vara egoist

att sakta svälja
droppe för droppe
tvingas svälja

för att välja
livet
att leva

är som att dö - en smula
i förtid
utan dig
din kär - lek

lever jag inte

Du, fattas mig,

i veckorna,
räknar
dagar
timmar
minuter
och slutligen
sekunder

tills jag åter får se dig
känna din doft
andas, fritt

att älska
är som att dränkas
en droppe i taget


av saltvatten - mina tårar




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-25 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t