Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordfagra





du vackra
moder




seglar i
pärlemoroblat





stigen ur
månsjöns
klarnade yta





din stämma
skrudar

trädens silvervita
drömmar





ordfagra
tysthängen
andas




med dimman i ängen

lyfter älvor slöjor




bestrålar
ansikten

stigna ur
månsjön




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-25 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart skaldat!
2013-05-26

    ej medlem längre
Vackert fint.

Till nedstånde komentar: Vad då fattar? Detta är poesi och ingen studi i relativslära.
2013-05-26

  Arne Ugglemosse
vackert men jag fattar inte ett dyft, ska inte ses som kritik dock, jag är ganska korkad ibland. Dikten är ett ordfagert tysthänge kanske
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser