Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om den jag älskar väntar

så växer jag
utvecklas
stärks
jag

ensamheten
gnager
maler
inom
mig

om jag hör att ett hjärta slår
så stärks jag
växer
gror


allt sker,

om du tror på
mig

du som älskar
mig




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-25 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t