Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sug

är det att känna begär?
... åtrå
... längtan



- sug...


är det att känna saknad?
... avsaknad
... avskalad


- sug...

är det att ha missat att Ica stängt

och ha ett starkt begär på
Chips,
Potatissallad
Rostbiff

och annat trams?!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-25 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t