Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en stund av insikt

Han tvivlade på vad han sysslade med

Det fria galna livet

Hade slutit förbund med jävulen

Ett par glas för mycket

och Freuds skarpa blick
i en mikropsykos

Smular sönder

Blev förrådd av sin far

Beslutar sig för att älska




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-26 08:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Ett bra beslut efter att tvivlen
ställts mot väggen.. bra skrivet!
2013-05-27

  Angel of love
Väldigt bra!
2013-05-26

  Lars Hedlin
Bra mycket bra ,) APpLÅD!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP