Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren går

Åren rusar i sin meningslöshet

Hon står böjd över diskhon

Ännu en tråkig syssla

En figurin i ett dockhus

Tankarna flyr till mannen
I huset bredvid

Hans maskulina lite vilda drag
Det mörka håret som lockade sig i nacken

Undrar hur det skulle kännas
Att kyssa honom

Skrattar för sig själv
Gamla toka

Disken för henne tillbaka
Till verkligheten

Ser honom gå till brevlådan

Han vänder sig om
Deras blickar möts

En känsla av plötslig glädje
sköt igenom henne

Kanske ändå...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig!Hoppfull!
2014-02-16

  Nina.H
Ett härlig känsla av nyfikenhet..
Så fint beskrivet!
2013-05-27

    ej medlem längre
du beskriver en skön känsla - bravo..
2013-05-26

  Lars Hedlin
Mycket bra GILLAS!
2013-05-26

  Angel of love
Underbar, man känner pirret!
2013-05-26

  Alva Johnsson VIP
Den där kittlande känslan, lite hemlig, kanske lite förbjuden.
Du beskriver det så fint.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP