Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräppost

Du säger att du saknar mig,
fast vi aldrig har mötts.
Du säger att du behöver mig,
fast vi inte har några krav.
Du säger att du vill se mig,
fast vi aldrig har talat.
Du säger att jag är den enda,
fast du nött ut orden-
samma innehåll,
till varend@ jävel.
Jag säger ingenting,
du är spam.




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma