Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upprepningar, minns mig!


Sagt för Mycket

Har jag sagt för mycket?
I såna fall
förlåt.
Det är inte meningen,
men min röst löper amok.

Har jag sagt för mycket?
I såna fall
förlåt.
Det är inte meningen,
att orden ska överfalla dig.

Har jag sagt för mycket?
I såna fall
förlåt.
Det är inte meningen,
men jag vill att du ska veta.




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 631 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-17 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma