Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp

Släpp.
Jag kan inte släppa taget.
Släpp.
Kan inte lossa mina fingrar.
Släpp.
Händerna lyder inte.
Släpp.
Vill behålla mitt grepp.
Släpp.
Måste lätta på krokarna.
Släpp.
Men då får jag aldrig det tillbaka igen.
Släpp.
Vill inte att det ska försvinna.
Släpp.
Låt mig bara hålla en liten stund till.
Släpp.




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-21 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma